Polku: / Kauhajoki-info / Ideat ilmoille

Ideat ilmoille!

Nyt sinulla on mahdollisuus tuoda esiin omat ideasi kaupunkimme asukkaiden hyvinvoinnin hyväksi osallistumalla koko kaupungin ideariiheen.

Kauhajoen kaupunki on saanut lahjoituksena käytettäväkseen Aili Peltomaan sekä Tuula Salmen perintövaroihin pohjautuvat lahjoitusrahastot (yhteensä noin 160 000 €). Perintövarat tulee käyttää kauhajokisten asukkaiden aktivointiin ja syrjäytymisen ehkäisemiseen. Lahjoitusrahastoiden käyttöehdoissa kohderyhmiksi on erityisesti mainittu lapset ja nuoret sekä ikäihmiset:

 • Aili Peltomaan lahjoitusrahaston varat on osoitettu käytettäväksi lasten ja nuorten aktivointiin ja syrjäytymisen ehkäisemiseen.
 • Tuula Salmen lahjoitusrahaston varat on osoitettu käytettäväksi ikäihmisten omaishoidon, asumisolojen ja virkistystoiminnan tukemiseen ja kehittämiseen. 

Ideariihessä kaivataan kaikilta kaupunkilaisilta ajatuksia siihen, miten perintövarat käytetään parhaiten lahjoituksen edellyttämään tarkoitukseen. Ideat voivat olla suuria tai pieniä, tärkeintä on, että niitä tulisi runsaasti. Ideoi yksin tai ryhmässä!

Ideahaku on käynnissä 1.–31.8.2020 välisenä aikana.

Voit jättää ideasi:

 • lomakkeella, jonne pääset täältä
 • tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ideatilmoille@kauhajoki.fi
 • tai kirjallisesti osoitteeseen:
  Kauhajoen kaupunki
  ”Ideat ilmoille”
  PL 500
  61801 Kauhajoki

Ideoita jättäneiden kesken arvotaan lounaslippuja Kauhajoen kaupungintalolla toimivaan ruokaravintola Kunnariin. Arvonnan vuoksi ilmoita myös yhteystietosi.

Saadut ideat esikäsitellään kaupunginhallituksen nimeämässä työryhmässä niin, että muutama esitetty idea valikoidaan kaupunkilaisten äänestettäväksi syksyn aikana. Lopullisen päätöksen idean/ideoiden toteuttamisesta tekee kaupunginhallitus.

Lisätiedot:


hyvinvointijohtaja Eija Liikamaa p. 040 772 1129 ja

kasvatus- ja opetusjohtaja Lari Marjamäki p. 040 838 6715