Polku: / Palvelut / Hyvinvointi ja vapaa-aika / Nuorisopalvelut / Nuorisotilat / Walkers Nuorisokahvila

Walkers-nuorisokahvila yli 20 vuotta Kauhajoella!

 

Osoite: Topeeka 40, Käynti Knuuttilantien puolelta
Walkers-toiminta on valtakunnallinen Aseman Lapset ry:n kehittämä nuorisotyön muoto, jonka taustayhteisöinä Kauhajoella toimivat ev.lut. seurakunnan ja kaupungin nuorisotyötNUORISOKAHVILAN AUKIOLO-PERJANTAIT LÖYDÄT AINA Walkers Kauhajoki - facebook-sivulta

 

TILAVUOKRAUKSET NUORISOTALOLTA 040 674 8070/Nuorisotalo Räimiskä, myös iltaisin

Kahvilan tilat ovat vuokrattavissa Walkers-toiminnan ulkopuolella muina viikonpäivinä kuin perjantaina juhliin, saunailtoihin, syntymäpäiviin, esittelytilaisuuksiin, kutsuihin, viikottaisiin kokoontumisiin, mitä ikinä tarvitset. Saunan lauteet on uusittu ja odottavat uusia saunojia! Lisäksi sali on saanut kokonaan uuden valoisan ilmeen ja keittiö on toimiva ja käytännöllinen.

     

                                              


Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitetty nuorisotyön muoto. Walkers toiminta perustuu aikuisten vapaaehtoisten panokseen illoissa. Kauhajoen kahvilassa on aukioloaikoina aina noin 8 aikuista sekä vastuuhenkilö paikalla.

Walkers-kahvilan tarkoituksena on tarjota nuorille turvallinen perjantai-illan viettopaikka, seurustelu ilman päihteitä ja ongelmien ratkaisu ilman väkivaltaa. Kahvilaan ei saa viedä päihteitä, mutta päihtyneenä pääsee sisään. Ovella on turvatarkastus, ettei päihteitä tai kiellettyjä esineitä kuljeteta sisään - näin turvallisuus säilyy.  Turvatarkastus on vapaaehtoinen, mutta toimii kuitenkin edellytyksenä sisäänpääsylle.
 

Walkers nuorisokahvila on täynnä pieniä sääntöjä: toisia ei saa kiusata, paikkoja ei roskata, kahvia pyydetään fiksusti jne. Sääntöjen noudattamista valvotaan ja niiden rikkomisiin puututaan.

Tärkeänä Viestinä nuorille on:

"Vaikka emme hyväksy kaikkea mitä sanot tai teet, hyväksymme kuitenkin sinut juuri sellaisena kuin olet!"
 

TERVETULOA VIETTÄMÄÄN MUKAVAA PERJANTAI-ILTAA!! VOIT EHDOTTAA MEILLE MYÖS TEEMOJA ILLOISSA JÄRJESTETTÄVÄKSI!

 

VAPAAEHTOISEKSI WALKERS-NUORISOKAHVILAAN

WALKERS ETSII "NUORUUDEN VETERAANEJA"!

"Nuoruuden veteraanilla tarkoitetaan henkilöä, joka on selvinnyt nuoruudestaan. Hänellä on siis omakohtaista kokemusta nuorena olemisesta ja kaikesta mitä ?kamppailuun nimeltä nuoruus? liittyy. Omasta nuoruudesta ei välttämättä ole vielä kovinkaan kauaa, mutta arvet ovat kuitenkin jo umpeutuneet. Nuoruuden veteraani tietää mistä puhuu. Nuoruuden veteraanilla on kokemusta, josta voi nyt olla apua jollekin joka vielä kamppailee. "
 

Koulutuksen kautta on helppo tulla mukaan. Itse vapaaehtoistyö on hyvin omaehtoista, kahvilassa tehtävät vuorot sovitetaan omaan aikatauluun.

 

Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan tapaamaan
myös muita aikuisia.

VAPAAEHTOISET OVAT TOIMINTAMME SELKÄRANKA JA MAHDOLLISUUS PITÄÄ KAHVILAA AUKI NUORILLE PERJANTAI-ILTAISIN!

OLET TERVETULLUT MUKAVAAN JOUKKOOMME!
 

Vapaaehtoiseksi Kauhajoen Walkersiin voit ilmoittautua toimintavastaaville
 

Kaupungin nuorisopalveluihin, nuorisotyön koordinaattori Päivi Ojala, 040 5911 281,
paivi.ojala (a) kauhajoki.fi
 

ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIEDOT MYÖS OSOITTEESSA  www.walkers.fi
 

taustayhteisöinä Walkers-toiminnasta Kauhajoella vastaavat: Kauhajoen seurakunnan ja Kauhajoen kaupungin nuorisotyö