Polku: / Palvelut / Kasvatus ja opetus / Varhaiskasvatus / Ajankohtaista

Ajankohtaista


Infotilaisuus varhaiskasvatuksen sijaisuuksista

Oletko kiinnostunut varhaiskasvatuksen sijaisuuksista? Miten sijaiseksi pääsee? Mitä työ sisältää? Mitä sijaiselta vaaditaan? Tule kuulemaan näihin kysymyksiin vastauksia ja kysymään lisää

Varhaiskasvatuksen sijaisuudet info-tilaisuuteen ma 26.11.2018 klo 17
paikka: Varhaiskasvatustoimisto, Teknologiapuisto 1 (Teknologiakeskus Logistia, 2. kerros, huone 225, käynti pääovesta)

Tarvitsemme työntekijöitä eripituisiin lastentarhanopettajan, lastenhoitajan, päivähoidon avustajan tai ryhmäperhepäivähoitajan sijaisuuksiin. Sijaisrekisteriin ilmoittaudutaan sähköisellä hakemuksella kuntarekry.fi –järjestelmässä. Myös tästä saat lisätietoa infotilaisuudessa.

Tervetuloa!

-----

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan toimi

Kauhajoen kaupungin varhaiskasvatuksessa ilmoitetaan haettavaksi varhaiskasvatuksen erityisopettajan toimi.

Työsuhteen aloittamisajankohta on 2.1.2019 tai sopimuksen mukaan ja työsuhde jatkuu toistaiseksi.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (veo) toimii varhaiserityiskasvatuksen ja -opetuksen asiantuntijana ja työskentelee monialaisessa yhteistyössä eri tahojen kanssa. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (veo) vastaa oman alueensa varhaiserityiskasvatuksen suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista sekä kehittämisestä kaupungin varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

Arvostamme hakijan myönteistä ja vastuullista työotetta, aloitteellisuutta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmiuksia tiimityöhön. Tarjoamme toimeen valitulle haasteellisen työn ja mahdollisuuden kehittää itseään ja työtään yhdessä ammattitaitoisen työyhteisön kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 30§:n mukaisesti varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus. Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat. Toimen palkkaus ja työehdot määräytyvät  KVTES:n mukaan.

Toimeen valitun tulee esittää nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen rikosrekisteriote, lääkärintodistus ja työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kauhajoen kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemus tehdään ensisijaisesti Kuntarekry.fi:nsähköisen hakulomakkeen kautta tai lähetetään varhaiskasvatusjohtajalle joko sähköisesti varhaiskasvatus@kauhajoki.fi tai postitse Kauhajoen kaupunki, varhaiskasvatusjohtaja Kirsi Koski-Säntti, PL 500, 61801 KAUHAJOKI. Hakemuksia ei palauteta. Hakuaika jatkuu toistaiseksi kunnes tehtävä saadaan täytettyä.

Tiedustelut varhaiskasvatusjohtaja Kirsi Koski-Säntti, p. 0400 683 307.

 E-mail: etunimi.sukunimi@kauhajoki.fi

-----

Perheliikuntaillat jatkuvat 

Kauhajoen varhaiskasvatus ja paikalliset liikuntatoimijat järjestävät syksyllä 2018 koko perheen avoimia ja maksuttomia perheliikuntailtoja. Lapset leikkivät ja liikkuvat monipuolisesti perheliikuntailloissa vanhemman kanssa yhdessä.

Marraskuun perheliikuntaillta näet tästä.

Katso mitä kaikkea kivaa on tiedossa!

Tervetuloa liikkumaan, leikkimään ja viettämään aikaa yhdessä koko perheen voimin!

-----

Tieto Edu käyttöön hoitoaikojen ilmoittamiseen!

Tieto Edu on mobiili-/websovellus varhaiskasvatuksen huoltajien käyttöön hoitoaikojen ilmoittamista ja tuntien seurantaa varten.Sovellus tarjoaa huoltajille mahdollisuuden ilmoittaa lasten suunnitellut hoitoajat sekä etukäteen tiedossa olevat poissaolot helpolla tavalla mobiilisovelluksella tai webin kautta. Päiväkotien asiakkaat saavat myös Muksunetin tiedotteet ja kalenterimerkinnät suoraan sovellukseen.

Sovellukseen kirjautumiseen käytetään Suomi.fi tunnistautumista eli kirjautumiseen tarvitaan joko pankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Tieto Edun mobiilisovellusta voi käyttää Android ja IOs laitteissa ja se on ladattavissa sovelluskaupasta (Google Play / Applen App Store) hakemalla nimellä Tieto Edu.

Ohje hoitoaikojen ilmoittamiseen Tieto Edulla

Ohje Tieto Edun mobiiliversion asentamiseen

Tieto Edua pystyy käyttämään myös webversiona. Pääset Tieto Edun webversioon tästä linkistä.

Lisätietoja antaa toimistosihteeri Marjo Ahonen puh. 040 487 7097, etunimi.sukunimi@kauhajoki.fi

-----

Uusi käytäntö varhaiskasvatuksen asiakasmaksun vuositarkistuksessa

Varhaiskasvatusmaksua tarkistetaan huoltajien tulojen perusteella vähintään kerran vuodessa, jolloin huoltajilta pyydetään ajankohtaiset tulotiedot maksun määräytymistä varten.

Varhaiskasvatuksessa on otettu käyttöön tulotietojen tarkistusta koskeva asiakaskohtainen vuositarkistus. Kun tietojärjestelmä tunnistaa, että tulojen tarkistuksesta on jommankumman tai molempien huoltajien osalta kulunut vuosi, se lähettää asiakkaille tekstiviestillä ja sähköpostilla pyynnön tulotietojen toimittamisesta. 

  • Ensimmäisessä viestissä huoltajia pyydetään toimittamaan tulotiedot tai hyväksymään korkeimman mukaan määräytyvä maksu kahden viikon kuluessa.
  • Perheet, jotka eivät toimita tulotietoja määräaikaan mennessä saavat automaattisesti toisen viestin, muistutuksen, jonka jälkeen asiakkaalla on viikko aikaa toimittaa tiedot.
  • Ne perheet, jotka eivät muistutuksesta huolimatta toimita tulotietoja, tietojärjestelmä asettaa perheelle maksimitulot. Nämä perheet saavat automaattisesti tiedon myös siitä, että heidän hoitomaksunsa tullaan määräämään maksimitulojen mukaisesti.

Kun huoltaja saa viesti, hänen tulee toimittaa tarvittavat tulotiedot tai hyväksyä korkeimman mukaan määräytyvä asiakasmaksu joko sähköisen asioinnin kautta tai paperisena varhaiskasvatustoimistoon.

Tästä linkistä löytyy tulotietoja koskevat ohjeet Tulotietoja koskevat ohjeet

Varhaiskasvatuksen sähköisen asioinnin linkki Sähköinen asiointi

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksuohjeet –linkki Varhaiskasvatuksen asiakasmaksuohjeet

Lisätietoja:

Toimistosihteeri Raija Penttilä, p. 040 674 7870
Toimistosihteeri Marjo Ahonen, p. 040 487 7097
etunimi.sukunimi@kauhajoki.fi

-----

Varhaiskasvatustoimisto muuttanut teknologiakeskus Logistiaan

7.9.2017 lukien uusi osoite on Teknologiapuisto 1.

Tervetuloa!

-------

Varhaiskasvatussuunnitelma 2017

Valtakunnalliset varhaiskasvatussuunnitelman perusteet (vasu) julkaistiin lokakuussa 2016, ja näiden perusteella jokainen kunta laati kevään 2017 aikana varhaiskasvatusta ohjaavan paikallisen vasun. Kauhajoella vasu laadittiin yhteistyössä henkilöstön, lasten ja huoltajien sekä yhteistyötahojen kanssa.Tästä linkistä pääset tutustumaan Vasuun enemmän.
------