Kauhajoki
suupohja

 

Haluaisitko Panula-opiston oppilaaksi?

päivitetty 28.5.19

 

Oppilaaksi muskariin

Muskariin voi ilmoittautua ympäri vuoden tämän linkin kautta. Seuraavan lukuvuoden ryhmät ilmoitetaan aina toukokuun aikana.

Huom. Ilmoittautuminen koskee aina koko lukuvuotta.

 
Oppilaaksi soitonopetukseen
 
Panula-opistossa ei ole pääsykokeita: kaikki pääsevät oppilaaksi ilmoittautumisen kautta.
 
Instrumenttioppilaiden ilmoittautuminen on keskitetty toukokuulle, jolloin (tähän ilmestyvän linkin kautta) ilmoittautuneille taataan opiskelupaikka. Kevään 2019 ilmoittautuminen on ohi (sivutoimipisteiden täydennyshaku jatkuu 19.6. asti).
 
Kunkin lukuvuoden vapaat aloituspaikat ja suositellut aloitusiät eri soittimissa löydät Soitinvalintaoppaasta.
 
Huom. Suosituimmissa soittimissa (mm. piano ja kitara) ei voida taata jokaiselle opiskelupaikkaa - tällöin tarjotaan toista/kolmatta soitinvaihtoehtoasi. Opiskelupaikkaa vastaanottaessasi voit myös jäädä jonottamaan vapautuvaa paikkaa haluamaasi soittimeen.
 
Vapaita opiskelupaikkoja voi kysyä toimistosta ympäri vuoden. Jos toivotussa soittimessa ei ole juuri sillä hetkellä vapaita paikkoja, voi ilmoittautua jonoonVapaiden opiskelupaikkojen tiedustelu ympäri vuoden toimistosta (klo 9-16: 0400 674131 tai panulaopisto@kauhajoki.fi).
 
Soittotunnit järjestetään sivutoimipisteessä (Teuva, Karijoki, Isojoki), mikäli oppilaita kyseisessä soittimessa on vähintään kolme - muussa tapauksessa opetus on Kauhajoella. Muusikon perustaidot -ryhmien opetus järjestetään pääosin sivutoimipisteessä. 
 
 
Uusien oppilaiden opintojen alkaminen
 
Toukokuussa ilmoittautuneiden opetus (sekä muskari että instrumenttiopetus) alkaa elokuussa.
 
Ensimmäisenä opiskeluvuotena instrumenttioppilailla on soittotunti pienryhmässä + muusikon perustaidot-ryhmä (yli 9-vuotiaille). Toisesta vuodesta alkaen oppilaalla on 30min henkilökohtainen soittotunti + muusikon perustaidot -ryhmä.
 
Panula-opiston oppilasmaksut löytyvät täältä
 
Tervetuloa oppilaaksi!