Haluaisitko Panula-opiston oppilaaksi?

päivitetty 11.6.2020

 

Oppilaaksi muskariin

Muskariin voi ilmoittautua ympäri vuoden etusivulla olevan linkin kautta. Seuraavan lukuvuoden ryhmät ilmoitetaan aina toukokuun aikana.

Huom! Ilmoittautuminen koskee aina koko lukuvuotta.

 

Oppilaaksi soitonopetukseen

 
Panula-opistossa ei ole pääsykokeita: kaikki pääsevät oppilaaksi ilmoittautumisen kautta.
 
Instrumenttioppilaiden ilmoittautuminen on keskitetty toukokuulle.
 
Kunkin lukuvuoden vapaat aloituspaikat ja suositellut aloitusiät eri soittimissa löydät Soitinvalintaoppaasta.
 
Huom. Suosituimmissa soittimissa (mm. piano ja kitara) ei voida taata jokaiselle opiskelupaikkaa - tällöin tarjotaan toista/kolmatta soitinvaihtoehtoasi. Opiskelupaikkaa vastaanottaessasi voit myös jäädä jonottamaan vapautuvaa paikkaa haluamaasi soittimeen.
 
Vapaita opiskelupaikkoja voi kysyä toimistosta ympäri vuoden. Jos toivotussa soittimessa ei ole juuri sillä hetkellä vapaita paikkoja, voi ilmoittautua jonoonVapaiden opiskelupaikkojen tiedustelu ympäri vuoden toimistosta (klo 9-16: 0400 674131 tai panulaopisto@kauhajoki.fi).
 
Soittotunnit järjestetään sivutoimipisteessä (Teuva, Karijoki, Isojoki), mikäli oppilaita kyseisessä soittimessa on vähintään kolme - muussa tapauksessa opetus on Kauhajoella. Muusikon perustaidot -ryhmien opetus järjestetään pääosin sivutoimipisteessä. 
 
 

Uusien oppilaiden opintojen alkaminen

 
Toukokuussa ilmoittautuneiden instrumenttiopetus alkaa elokuussa ja muskarilaisten syyskuussa. 
 
Ensimmäisenä opiskeluvuotena instrumenttioppilailla on soittotunti pienryhmässä + muusikon perustaidot-ryhmä (yli 9-vuotiaille). Toisesta vuodesta alkaen oppilaalla on 30min henkilökohtainen soittotunti + muusikon perustaidot -ryhmä.
 
Panula-opiston oppilasmaksut löytyvät täältä
 

Tervetuloa oppilaaksi!