Hämes-Havusen talonpoikaistalo

Hämes-Havunen toimii kesäaikana yksityisten, yritysten ja yhteisöjen juhlien unohtumattomana pitopaikkana. Historialliset rakennukset ja pihapiiri vie juhlijat vanhan ajan tunnelmiin. Hämes-Havusessa vietetään vuosittain myös perinteiset Ruokamessut, aina syyskuun ensimmäisenä viikonvaihteena, jonka aikoihin talo on varattuna messuvalmistelijoiden käyttöön. 

Tule viettämään ikimuistoiset juhlasi upean Hämes-Havusen talonpoikaiskartanon maalaisromanttiseen miljööseen. Juhlakäytössä on mm. kaksikerroksinen päätupa jossa on tilat yli 100 ruokailijalle. Lisätiloja saa tarvittaessa viereisen pikkutuvan huoneista, vinttiravintolasta tai tanssiladon tunnelmasta. Ulkona kahdessa kauniissa, suojaisessa sisäpihassa voi järjestää monenlaista ohjelmaa sään salliessa, kuten yhteislaulua, teatteriesityksiä jne.

Hämes-Havusen keittiössä on toimivat tilat isonkin vierasjoukon kestitsemiseen. Uuni, kylmätilat ja keittimet sekä astiastot on n. 120 henkilölle. Ruokailun voit halutessasi hoitaa itse, tai sopia valitsemasi pitopalveluyrityksen kanssa. Pienemmät kahvitilaisuudet sopimuksen mukaan kauttamme.

Sovitaan tapaaminen ja räätälöidään sinulle mieleinen juhla- tai kokouspäivä. Hämes-Havusen kartano sijaitsee Hyypänjokilaakson maisema-alueen pohjoispäässä, josta pääset myös helposti laaksossa sijaitsevalle merkatulle patikointireitille (os. Korhoskyläntie 31, Kauhajoki)


Hämes-Havunen
Koskenkyläntie 312
61800 Kauhajoki