Polku: / Kauhajoki-info / Kauhajoki 150 vuotta / Ajankohtaista

Hyvää ja yhteisöllistä vuotta 2018!
 

 Kauhajoen kaupungin juhlavuoden menestystekijät löytyvät kaupunkilaisten yhteishengestä ja yhteisöllisyydestä. 

 

Kauhajoella valmistaudutaan juhlavuoden kunniaksi tuomaan esiin kuntalaiset sekä tapahtumat eri tavoin. Monipuolinen tapahtumakattaus on varmasti kiinnostava ja kuntalaisten toivotaankin ottavan juhlavuoden omakseen paitsi perinteisin tavoin osallistuen myös esimerkiksi Instagramissa #Kauhajoki150 - kuvien muodossa jotka nousevat tännekin etusivulle.
 Ajankohtaisia tapahtumia
 

22.2.2018 klo 18

Musiikkia ja urheilua, Seppo Kalliomaa ja Simo Koski-Lammi/ Kauhajoki 150 vuotta – Kotikunta tutuksi luentosarja. Opiston kotisivut, Facebook


 25.2.2018 klo 11.00 - 14.00
Perheliikuntapäivä Koulukeskuksen liikuntahallissa,
Tervetuloa koko perhe liikkumaan! 


4.3.2018 startti klo 11
19. Hyyppä-hiihto
hiihdetään keskellä Hyypänlaaksoa; lähtö ja maali Hyypän maja.

Hyypän majan osoite: Könnönkyläntie 25, 61940 Hyyppä.

Tapahtumainfo, Facebook, tiedotus


Virkkookset valloilleen!

Virkataan (ja neulotaan) Kauhajoki juhla-asuun

Koukut, puikot heilumaan, kun Kauhajoen 150 vuotta juhlitaan tolpat, talot, kauhat, penkit, muut väriasuun pukeutuu Siispä nyt kaikki vaan ketjuja, kulmia, pyöreitä ja vaikka mitä muotoja tekemään. Virkkaa, neulo yksin tai yhdessä kotona, koulussa, kirjastossa, teekoossa, kahvilassa, kokoa porukka, istuta perhe illaksi tai pariksi Sitten vain, puikot, koukut heilumaan. Ja jos nurkissas lojuu virkkoos, neulos poisheitettävä, tähän juhlaan ompi se oiva lisä verraton! PS: Jos sulta jämälankoja tai virkkuukoukkuja löytyy, voit ne tähän hommaan lahjoittaa. Kysy lisää: 050-308 9304/Loviisa Eeliksentie ykkösen naiset/OnOn kulttuuria, Kauhajoen kansalaisopisto, Kauhajoen yleinen kulttuuritomi, Tapion lankakauppa.
Virkata tai kutoa ehtii Krihnaasuuhin asti. Eli pui-pui-puikot ja koukut heilumaan!
 Katso lisää