Polku: / Palvelut / Kulttuuri ja kirjasto / KIRJASTO / Kokoelmat / E-aineistot

Lue tai kuuntele e-kirjoja

 • Eepos-kirjastojen e-kirjat - kauno- ja tietokirjallisuutta sekä äänikirjoja. Lainaamiseen tarvitaan kirjastokortin numero ja pin-koodi. Samat tunnukset, joilla voit uusia lainojasi, käyvät myös sähköisten aineistojen lainaamiseen.
 • Naxos Spoken Word – yli 6 000 äänikirjaa eri aiheista neljällä kielellä (englanti, saksa, ranska, portugali). Palveluun voi kirjautua Eepos-kirjastojen korteilla ja siellä voi olla yhtä aikaa kirjautuneena kaksi käyttäjää.

Lue lehtiä

 • ePress  – sisältää yli 200 kotimaista sanomalehteä digitaalisina näköislehtinä. Lehdet ilmestyvät palveluun heti tuoreeltaan ja säilyvät kaksi vuotta. Palvelu on käytössä kirjaston lehtisalissa sijaitsevalla tietokoneella. ePressin_lehtilista
 • eMagz – kotimaisten sanoma- ja aikakauslehtien näköisversioita, mm. Ilta-Sanomat, Iltalehti, Elle, Demi ja Apu. Käytettävissä kirjaston tietokoneilla.
   
 • ePress ja eMagz -lehtikokoelmat ovat Eepos-kirjastojen yhteiset ja palvelujen yhtäaikaisten käyttäjien määrä on rajoitettu, joten jos lehti ei ensi yrityksellä ole vapaana, kannattaa yrittää uudelleen.
   

Kuuntele musiikkia, opettele soittamaan tai katso videoita

 • Naxos Music Library – Kuuntelupalvelussa on yli kaksi miljoonaa kappaletta, mm. klassista, jazzia, elokuvamusiikkia, bluesia, joululauluja, maailmanmusiikkia. Palveluun voi kirjautua Eepos-kirjastojen korteilla ja sinne voi olla yhtä aikaa kirjautuneena kahdeksan käyttäjää. Musiikkia voi kuunnella selaimen kautta tai erillisellä sovelluksella.
 • Naxos Music Library Jazz – Jazziin keskittyvässä kuuntelupalvelussa on yli 190 000 kappaletta. Palveluun voi kirjautua Eepos-kirjastojen korteilla ja sinne voi olla yhtä aikaa kirjautuneena kaksi käyttäjää. Musiikkia voi kuunnella selaimen kautta tai erillisellä sovelluksella.
 • Rockwayn musiikkikurssit – opettele laulua ja soittoa verkkokurssilla. Kursseja pääsee käyttämään kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla.