RSS

Uutiset ja kuulutukset

 

Takaisin

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan toimi

Kauhajoen kaupungin varhaiskasvatuksessa ilmoitetaan haettavaksi

varhaiskasvatuksen erityisopettajan toimi

Työsuhteen aloittamisajankohta on 2.1.2019 tai sopimuksen mukaan ja työsuhde jatkuu toistaiseksi.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (veo) toimii varhaiserityiskasvatuksen ja -opetuksen asiantuntijana ja työskentelee monialaisessa yhteistyössä eri tahojen kanssa. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (veo) vastaa oman alueensa varhaiserityiskasvatuksen suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista sekä kehittämisestä kaupungin varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

Arvostamme hakijan myönteistä ja vastuullista työotetta, aloitteellisuutta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmiuksia tiimityöhön. Tarjoamme toimeen valitulle haasteellisen työn ja mahdollisuuden kehittää itseään ja työtään yhdessä ammattitaitoisen työyhteisön kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 30§:n mukaisesti varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus. Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat. Toimen palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Toimeen valitun tulee esittää nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen rikosrekisteriote, lääkärintodistus ja työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kauhajoen kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemus tehdään ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta tai lähetetään varhaiskasvatusjohtajalle joko sähköisesti varhaiskasvatus@kauhajoki.fi tai postitse Kauhajoen kaupunki, varhaiskasvatusjohtaja Kirsi Koski-Säntti, PL 500, 61801 KAUHAJOKI. Hakemuksia ei palauteta. Hakuaika jatkuu toistaiseksi kunnes tehtävä saadaan täytettyä.

Tiedustelut varhaiskasvatusjohtaja Kirsi Koski-Säntti, p. 0400 683 307.
E-mail: etunimi.sukunimi@kauhajoki.fi

Kauhajoella 7.11.2018
varhaiskasvatusjohtaja
07.11.18
Kommentti (0) Lisää kommentti

Uutisotsikot:
Varhaiskasvatuksen erityisopettajan toimi (07.11.18)

 

Kaupungin viralliset kuulutukset

Tapahtumakalenteri