KESÄTYÖSETELIT KAUHAJOKISILLE 16-20-VUOTIAILLE NUORILLE

Ohjeistus on päivitetty 1.4., vallitsevan korona-epidemian vuoksi!

Kaikki setelilomakkeen 27.4 mennessä palauttaneet ovat saaneet setelin. Seteleitä ei tarvinnut arpoa, sillä hakulomakkeita tuli alle jaettavan määrän. 

Seteleitä on siis edelleen jäljellä. Voit tiedustella seteleiden tilannetta koska tahansa numeroista 0405911281 tai 0406748070. 

Käy hakemassa seteli Räimiskältä täytettyä hakulomaketta vastaan, kun saat työpaikan!

 

Kauhajoen kaupungin myöntämien nuorten kesätyöseteleiden jako-ohje.

LUE OHJE ALTA TARKKAAN JA KOKONAAN!

Kauhajoen kaupunki myöntää kesätyöseteleitä nuorten kesätyöntekijöiden palkkaamisen tukemiseksi yrityksille, yhdistyksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille sekä kaupungille, seurakunnille ja kuntayhtymille. Työnantajan tulee työllistää kauhajokinen nuori (koululainen tai opiskelija) kesällä 1.6.-31.8.2020 välisellä ajalla, vähintään 4 viikkoa,  6 tuntia päivässä, eli vähintään 120 työtuntia. Työnantajan tulee olla kauhajokinen ja työpaikka tulee sijaita Kauhajoella. Yhdellä  työnantajalla on mahdollisuus työllistää enintään 8 nuorta palvelusetelillä.

Kesätyösetelin arvo on 250 euroa ja seteleitä on jaossa 140 kpl.

Nuoren kesätyöntekijän tulee olla:
* vuonna 2004-2000 syntynyt (16-20-vuotiaat)
* koululainen tai opiskelija tai
* kevään 2020 abiturientti
* Kauhajoella kirjoilla

*Myös 4H-yrityksen perustaneiden nuorten (13-20v.) on mahdollista saada tukea yrityksensä toimintaan 100–250€ kesän ajalta, johon tarkat toimintaohjeet on saatavilla Kauhajoen 4H-yhdistykseltä. Sekä näistä linkeistä: Mikä on 4H-yritys? ja 4H-yrittäjyys setelillä

Tukeen ei ole oikeutettu:

* jos kuuluu työ- ja elinkeinotoimiston palveluiden piiriin tai valmistuu keväällä 2020 ammattiin
* jos kesätyöntekijä on työnantajan perheenjäsen tai yrityksen osakas

Ehdot tulee täyttää. Väärien tietojen antaminen johtaa kesätyösetelin peruuttamiseen.

Miten nuori toimit?

Etsi itsellesi kesätyöpaikka.

Kun saat työpaikan, täytä työnantajan kanssa yhdessä kesätyösetelin hakulomake TULOSTA TÄSTÄ LINKISTÄ  (lomaketta päivitetty 1.4.)

Päivitetty toimintaohje:

Kesätyön jälkeen:

Työnantajan tulee palauttaa kesätyösetelit palkanmaksun jälkeen liitteineen (todistus maksetuista palkoista, josta selviää tehdyt tunnit sekä todistus maksetuista tarvittavista työnantaja- ja vakuutusmaksusita) viimeistään 30.9.2020 mennessä osoitteella/ tuomalla:
Kauhajoen kaupungin nuorisopalvelut/ Nuorisotalo Räimiskä
PL 500/ Urheilutie 4, 61800 Kauhajoki
jonka jälkeen Kauhajoen kaupunki maksaa tuen työnantajalle. Tukea ei makseta, jos tiedot ovat puutteelliset tai toimitetaan määräajan jälkeen.

Painotamme, että kaupunki tukee nuorten mahdollisuuksia työllistyä kesän aikana.  Työhön (palkkaus, työaika, ym.) liittyvät asiat ovat työntekijän ja työnantajan välisiä ja työsopimuksen teossa huomioitavia. Kauhajoen kaupunki/ nuorisopalvelut ei välitä kesätyötä, vaan kesätyö hankitaan itse ennen setelin hakemista. Setelin arvo ei ole palkkaan rinnastettava vaan palkanmaksussa noudatetaan työehtosopimuksia, jotka määrittelevät esim. minimipalkan.

Lisätietoja saat:

Nuorisotyön koordinaattorilta p. 040 591 1281
Nuorisopalveluista p. 040 674 8070

www.kauhajoki.fi/nuoriso
Kauhajoen kaupunki
Hyvinvointipalvelut / Nuorisopalvelut