Polku: / Palvelut / Kasvatus ja opetus / Varhaiskasvatus / Perhetupa Soffa / Soffan viikko-ohjelma

Ajankohtaista Perhetupa Soffan toiminnassa:


Ajankohtaista viikolla 50

* Ti 11.12. Soffan väen painisalivuoro Virkussa klo 9-11. Tämän syyskauden viimeinen kerta liikutaan jouluisissa tunnelmissa eli halutessaan voi ottaa tonttulakit mukaan. Mukana myös liikuntakoordinaattori Päivi Kuusirati-Parviainen.

* Ke 12.12. Soffan väen pikkujoulut. Jouluruokailu ilmoittautuneille.Tällä hetkellä ilmoittautuneita on 45 (18 aikuista ja 27 lasta). Aloitellaan ruokailua noin klo 10.30-11. Lämmitettävät ruuat olisi hyvä tuoda jo ajoissa paikalle, että ne ehtivät lämmetä. Pukki tulee paikalle noin klo 12 (aikuisten vessan käytävällä pukin pussi, jonne voi laittaa paketin oman lapsen nimellä varustettuna). Soffa auki normaalisti keskiviikon aikataulun mukaan eli 9-15.

Kauhajoen CITYMARKETIN kauppias ANSSI HAUTAMÄKI lahjoitti kinkun Soffan väen Jouluruokailuun ja lihamestari TEEMU HYYPPÄ lupasi paistaa kinkun. Lämmin kiitos Anssille ja Teemulle!

* To 13.12. vauvakahvila klo 13-16. Tällä kertaa aiheena sormiruokailu. Minna Ristiluoma neuvolasta tulee kertomaan aiheesta klo 14. Minna on pitänyt todella hyvän alustuksen aiheesta eli kannattaa tulla kuuntelemaan ja keskustelemaan kaikki aiheesta kiinnostuneet. Pidetään vauvakahvilan pikkujoulut ensi viikolla eli 20.12.

* Pe 14.12. syyskauden viimeiset aamupalatreffit klo 9-12.30. Eija ja Merja seurakunnasta tulevat vierailulle ja kertovat JOULUKERTOMUKSEN.

Kauhajoen LIONS CLUB on tehnyt lahjoituksen Perhetupa Soffalle ja perjantaina 14.12 aamusta kaksi Leijona veljeä tulee "luovuttamaan" lahjoituksen. Paikalla on myös Kauhajoki lehden toimittaja Erja Pekkala.

Perhetupa Soffan tulevia tapahtumia:

* Ti 18.12. Isä-lapsi iltakahvila (myös esim. pappa voi tulla lapsen kanssa). Saimme hyvää palautetta edellisestä isä-lapsi kahvilasta, joten pidetään nyt uusi ja annetaan äideille aikaa jouluvalmisteluille.

* To 20.12. Vauvakahvilan pikkujoulut nyyttäriperiaatteella.

Soffan seinälle tulee jouluaiheinen ideaseinä, jonne voi tuoda esim. reseptejä, askartelumalleja, sisustusideoita jne.Siitä voi kukin poimia ideoita omiin jouluvalmisteluihinsa.

 
 

Perhetupa Soffan viikko-ohjelma (päivitetty 25.10.2018)

Tiistaisin
*
Soffan painisalivuoro Virkussa klo 9-11, omaehtoista ja ohjattua liikuntaa


Keskiviikkoisin
* Perhekahvila klo 9-15, vapaata kahvittelua ja seurustelua

* Mumman / Paapan tarinatuokiot klo 10-11


Torstaisin
* Toiminnallinen perhekahvila parittomilla viikoilla klo 9-12, vaihtuva ohjelma

* Vauvakahvila klo 13-16

* Koko perheen iltakahvila klo 17 – 19.30, erikseen ilmoitettuna ajankohtana, vaihtuva ohjelma


Perjantaisin

* Aamupalatreffit klo 9 - 12.30 (aamupala tarjolla klo 9 - 10.30), aamupala 1 €/hlö