Kauhajoki
suupohja

Ajankohtaista

 

Teuvan muskariryhmissä vapaita paikkoja

Panula-opisto järjestää muskariopetusta Kauhajoen lisäksi myös Teuvalla. Teuvan muskarissa on omat ryhmät 2-3-vuotiaille ja 4-5-vuotiaille. Lisäksi 6-8-vuotiaille on tarjolla soittokerho, jossa tutustutaan mm. kanteleen ja nokkahuilun soittoon. Ryhmät aloittavat keskiviikkona 17.8. Lue lisää aikatauluista ja ilmoita lapsesi mukaan.  

 

Lukuvuosi 2016-2017

Panula-opiston lukuvuosi alkaa soittotuntien sopimisella Kauhajoella Panula-opistolla torstaina 11.8. klo 17 ja Teuvalla yhtenäiskoululla perjantaina 12.8. klo 16. Opettajat ottavat yhteyttä Isojoen ja Karijoen oppilaisiin soittotuntiaikojen sopimista varten.

 

Syksyn muskariryhmät ja soittokerhot

Panula-opistossa on tarjolla muskariryhmiä 0-6-vuotiaille ja soittokerhoja 7-9-vuotiaille lapsille. Ensi syksyn ryhmien ja kerhojen aikataulut on päivitetty tänne. Voit ilmoittautua muskariin tai soittokerhoon nettilomakkeen kautta.

 

Uudet oppilaat

Panula-opiston tapahtumarikas lukuvuosi alkaa olla paketissa. Kiitos opettajille, oppilaille, vanhemmille ja yhteistyökumppaneille! Uusia oppilaita on ilmoittautunut opistoon mukava määrä ja he saavatkin infopostia soitto-opintoihin liittyen vielä kesäkuun aikana.

Aurinkoista kesälomaa! :)