Kauhajoki
suupohja

Ajankohtaista


Kauhajoen kaupungin elämänlaatupalveluiden asiakaskysely

Tahdomme kysyä Sinulta, hyvä kuntalainen, Kauhajoen kaupungin elämänlaatupalveluiden kehittymisestä tulevaisuudessa. Kauhajoen kaupungin elämänlaatupalveluita ovat kirjasto- ja tietopalvelut, liikunta- ja nuorisopalvelut, yleinen kulttuuritoiminta sekä opistotoiminta (Kansalaisopisto ja Panula-opisto). Lisäksi kysymykset koskevat myös tapahtumia ja matkailua. Kysely on lyhyt ja voit antaa vastauksesi tästä linkistä. Jo nyt haluamme kiittää Sinua vastauksestasi ja toivomme Sinulle oikein aktiivista syksyä!

https://www.webropolsurveys.com/S/83AC64A6FBD79A43.par

(30.8.2016)

 

Panula-opiston musiikki- ja soittokerhoissa on vielä vapaita paikkoja!

Nokkahuilukerho A TIISTAI klo 14.00
Musiikkikerho TORSTAI klo 14.00
Kantelekerho TORSTAI klo 18.00
Nokkahuilukerho B TORSTAI klo 18.45

Kerhot kokoontuvat Panula-opistolla ja ne on tarkoitettu n. 7-9-vuotiaille.

Klikkaa täältä lisätietoja ja ilmoittaudu nettilomakkeella!

(29.8.2016)

 

Vapaita oppilaspaikkoja oboessa ja nokkahuilussa

Oboe on kaunisääninen puupuhallin, joka sopii yli 10-vuotiaille aloittajille. Sitä nuoremmat puhaltajat voivat aloittaa soitto-opintonsa nokkahuilulla.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen opintoihin:
apulaisrehtori Marita Ylevä
040 6354 093 / marita.yleva@kauhajoki.fi

(29.8.2016)

 

Teuvan muskariryhmissä vapaita paikkoja

Panula-opisto järjestää muskariopetusta Kauhajoen lisäksi myös Teuvalla. Teuvan muskarissa on omat ryhmät 2-3-vuotiaille ja 4-5-vuotiaille. Lisäksi 6-8-vuotiaille on tarjolla soittokerho, jossa tutustutaan mm. kanteleen ja nokkahuilun soittoon. Ryhmät aloittavat keskiviikkona 17.8. Lue lisää aikatauluista ja ilmoita lapsesi mukaan.  

 

Lukuvuosi 2016-2017

Panula-opiston lukuvuosi alkaa soittotuntien sopimisella Kauhajoella Panula-opistolla torstaina 11.8. klo 17 ja Teuvalla yhtenäiskoululla perjantaina 12.8. klo 16. Opettajat ottavat yhteyttä Isojoen ja Karijoen oppilaisiin soittotuntiaikojen sopimista varten.

 

Syksyn muskariryhmät ja soittokerhot

Panula-opistossa on tarjolla muskariryhmiä 0-6-vuotiaille ja soittokerhoja 7-9-vuotiaille lapsille. Ensi syksyn ryhmien ja kerhojen aikataulut on päivitetty tänne. Voit ilmoittautua muskariin tai soittokerhoon nettilomakkeen kautta.

 

Uudet oppilaat

Panula-opiston tapahtumarikas lukuvuosi alkaa olla paketissa. Kiitos opettajille, oppilaille, vanhemmille ja yhteistyökumppaneille! Uusia oppilaita on ilmoittautunut opistoon mukava määrä ja he saavatkin infopostia soitto-opintoihin liittyen vielä kesäkuun aikana.

Aurinkoista kesälomaa! :)