Kauhajoki
suupohja

Ajankohtaista

 

Kiitos syyslukukaudesta ja hyvää joulua

Panula-opisto hiljenee piakkoin joululoman ajaksi. Kiitos oppilaat ja taustajoukot tästä hienosta syyslukukaudesta. Opetus jatkuu jälleen maanantaina 9.1.2017 alkaen ja luvassa onkin juhlahumun täyteinen kevätlukukausi.

Panula-opiston väki toivottaa rauhallista joulun aikaa.  

kuva: Elina Partanen 

(16.12.2016)

 

Joulukonsertit

 

Panula-opisto osallistui Nenäpäivään

Panula-opistolaiset järjestivät Nenäpäivänä flash mobin Kauhajoen citymarketissa. Kiitos kaikille osallistuneille, oli mahtava tunnelma! Nenäpäivä-keräys maailman lasten hyväksi jatkuu vuoden loppuun, joten halutessasi ehdit vieläkin kartuttaa Panula-opiston tiimin keräyssaldoa. Ohjeet lahjoituksen tekemiseksi löytyvät täältä

 

Panula-opisto Goes Nenäpäivä

Autamme maailman lapsia musisoimalla. Panula-opisto järjestää torstaina 10.11. klo 18.30 Nenäpäivän musiikki-illan. Panula-opistolaiset näkyvät ja kuuluvat myös Kauhajoen keskustassa Nenäpäivän tienoilla. Tavoitteenamme on musiikin ilosanoman levittämisen lisäksi kerätä rahaa maailman lasten ja heidän perheidensä hyväksi tehtävään työhön. Tue tiimiämme ja tee lahjoitus! Lue lisää täältä!

Panula-opiston musiikki- ja soittokerhoissa on vielä vapaita paikkoja!

Nokkahuilukerho A TIISTAI klo 14.00
Musiikkikerho TORSTAI klo 14.00
Kantelekerho TORSTAI klo 18.00
Nokkahuilukerho B TORSTAI klo 18.45

Kerhot kokoontuvat Panula-opistolla ja ne on tarkoitettu n. 7-9-vuotiaille.

Klikkaa täältä lisätietoja ja ilmoittaudu nettilomakkeella!

(29.8.2016)

 

Vapaita oppilaspaikkoja oboessa ja nokkahuilussa

Oboe on kaunisääninen puupuhallin, joka sopii yli 10-vuotiaille aloittajille. Sitä nuoremmat puhaltajat voivat aloittaa soitto-opintonsa nokkahuilulla.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen opintoihin:
apulaisrehtori Marita Ylevä
040 6354 093 / marita.yleva@kauhajoki.fi

(29.8.2016)

 

Teuvan muskariryhmissä vapaita paikkoja

Panula-opisto järjestää muskariopetusta Kauhajoen lisäksi myös Teuvalla. Teuvan muskarissa on omat ryhmät 2-3-vuotiaille ja 4-5-vuotiaille. Lisäksi 6-8-vuotiaille on tarjolla soittokerho, jossa tutustutaan mm. kanteleen ja nokkahuilun soittoon. Ryhmät aloittavat keskiviikkona 17.8. Lue lisää aikatauluista ja ilmoita lapsesi mukaan.  

 

Lukuvuosi 2016-2017

Panula-opiston lukuvuosi alkaa soittotuntien sopimisella Kauhajoella Panula-opistolla torstaina 11.8. klo 17 ja Teuvalla yhtenäiskoululla perjantaina 12.8. klo 16. Opettajat ottavat yhteyttä Isojoen ja Karijoen oppilaisiin soittotuntiaikojen sopimista varten.

 

Syksyn muskariryhmät ja soittokerhot

Panula-opistossa on tarjolla muskariryhmiä 0-6-vuotiaille ja soittokerhoja 7-9-vuotiaille lapsille. Ensi syksyn ryhmien ja kerhojen aikataulut on päivitetty tänne. Voit ilmoittautua muskariin tai soittokerhoon nettilomakkeen kautta.

 

Uudet oppilaat

Panula-opiston tapahtumarikas lukuvuosi alkaa olla paketissa. Kiitos opettajille, oppilaille, vanhemmille ja yhteistyökumppaneille! Uusia oppilaita on ilmoittautunut opistoon mukava määrä ja he saavatkin infopostia soitto-opintoihin liittyen vielä kesäkuun aikana.

Aurinkoista kesälomaa! :)