Ruokamessut 2004
Ohjelma
 
Lue tältä sivulta Ruokamessuseminaarista
.

 
 
Seminaarin ohjelma
 

Messu ohjelma
 
 
Ruokailu
 
 
 
  

  
 
Aika: Perjantai 3.9.2004 klo 9.30–14.30
 
Paikka: Seinäjoen ammattikorkeakoulun ravitsemisalan yksikkö, Topeeka 47
Kauhajoki
 
Järjestäjät: Helsingin yliopisto, Maaseudun tutkimus- ja koulutuskeskus, Seinäjoen yksikkö yhteistyössä
Foodwest Oy:n, Kauhajoen Ruokamessujen ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun ravitsemisalan yksikön kanssa.
 
Kohderyhmä: Seminaari on tarkoitettu pk- elintarvikeyrittäjille, elintarviketeollisuuden edustajille, elintarvikealan asiantuntijoille: opettajille, alan opiskelijoille, hankevetäjille sekä muille aiheesta kiinnostuneille
 
Sisältö: Seminaarissa käsitellään asiakaslähtöistä liiketoimintaa pk-elintarvikeyrittäjän näkökulmasta. Keskeisiä teemoja ovat tuotekehitys, markkinointi, jakelukanavat sekä muotoilun merkitys asiakaslähtöisen liiketoiminnan toteuttamisessa. Seminaarin lopuksi on paneelikeskustelu, johon osallistuvat seminaarin alustajat ja jolloin osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä asiantuntijoille ja kommentoida seminaarissa esiin nousseita näkökohtia. Seminaariohjelmaan sisältyy lisäksi tutustuminen Kauhajoen Ruokamessuille.
 
Hinta: 80 euroa
(sisältää seminaariohjelman lisäksi materiaalin, lounaan, kahvin sekä pääsylipun Kauhajoen Ruokamessuille)
 
Ilmoittautuminen: Viimeistään perjantaihin 20.08.2004 mennessä koulutussihteeri Irmeli Rintala, puh. (06) 4213 342, irmeli.rintala@helsinki.fi
 
Lisätietoja: Helsingin yliopisto, Maaseudun tutkimus- ja koulutuskeskus, koulutus-suunnittelija
Annika Raveala, puh. (06) 4213 347
annika.raveala@helsinki.fi
 
Huomautus Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan toimistokuluina 25% seminaarin hinnasta.
Mikäli ilmoittautumista ei peruta eikä osallistuja saavu koulutukseen, veloitetaan koko seminaarimaksu.


Etusivu Näytteilleasettajat Yhteistyökumppanit Ohjelma Kartta Media Linkit Palaute