Etusivu
Opaskartta Tapahtumat
Historiaa
Näytteille-
asettajat

Tietoa näytteille-
asettajille

 
JUHLASEMINAARI 10 VUOTTA
KAUHAJOEN RUOKAMESSUT


          
Elintarvikkeiden terveysvaikutukset, turvallisuus ja eettisyys -
haaste pk-elintarvikeyrityksen markkinoinnille

 

Aika Torstai 31.8.2000, klo 14.00-20.00
Paikka  Seinäjoen ammattikorkeakoulu / Kauhajoen koti- ja
laitotalousoppilaitos, Topeeka 47,Kauhajoki
Järjestäjä  Helsingin yliopiston Maaseudun tutkimus- ja koulutuskeskus,
Seinäjoki
Foodwest Oy, Seinäjoki
Puheenjohtaja  Osaamiskeskusjohtaja Jukka Lähteenkorva Foodwest Oy
Kohderyhmä  Elintarvikealan yrittäjät, oppilaitosten asiantuntijat,
elintarvikkeiden markkinointivastaavat, elintarvikealan
valtakunnalliset kehittäjät, projekti- ja hankevastaavat sekä muut aiheesta kiinnostuneet
Hinta           250 mk, joka sisältää ohjelman ja buffettarjoilun
Ilmoittau-
tuminen  
18.8.2000 mennessä Irmeli Rintalalle, puh. (06) 4213 342,
fax. (06) 4213 300 tai        irmeli.rintala@sjk.makes.helsinki.fi
Lisätietoja Katariina Lehtola, puh. (06) 4 213 338,
katariina.lehtola@sjk.makes.helsinki.fi
Jyrki Auvinen, puh. (06) 4 210 021, jyrki.auvinen@foodwest.fi
 

14.00-14.10 

 

Tervehdyssanat
               Johtaja Esko A. Repo
               Helsingin yliopiston Maaseudun tutkimus- ja
               koulutuskeskus
               Seinäjoki

14.10-14.55  Brandit ja etiikka elintarviketeollisuudessa
               Tohtori Nicholas Adjouri
               Viestintätoimisto Adjouri, Berliini
14.55-15.25   Luomu ja markkinointi
               Projektipäällikkö Mari Kantola
               Foodwest Oy
15.25.-15.55 Pienyritysten mahdollisuudet terveysvaikutteisten
elintarvikkeiden kehittämisessä
               Professori Hannu Korhonen
               Maatalouden tutkimuskeskus, Elintarvikekemia ja
               -tekniikka
15.55 K a h v i
16.25-16.55 Kuluttaja ja funktionaaliset elintarvikkeet - mikä tekee
tuotteesta hyväksyttävän?
               Tutkija Mari Niva
               Kuluttajatutkimuskeskus
16.55-17.25 Syökö suomalainen suositusten mukaisesti?
               Erikoistutkija Marjaana Lahti-Koski
               Kansanterveyslaitos
17.25-17.55 Lihateollisuuden tuotteet - tekeekö teollisuus terveellistä
ruokaa?
               Yksikön johtaja  Merja Leino
               Atria Oyj
17.55-18.15 Ruokaraitti - sähköinen tilausjärjestelmä
elintarvikeyrityksille
               Erikoistutkija Pauli Valkosalo
               Helsingin yliopisto Maaseudun tutkimus- ja
               koulutuskeskus
18.00-18.15  Päätössanat
               Osaamiskeskusjohtaja Jukka Lähteenkorva
               Foodwest Oy
18.20-20.00  Buffet


Web services by KMN