Polku: / Palvelut / Kasvatus ja opetus / Varhaiskasvatus / Ajankohtaista

Ajankohtaista

 

Perheliikuntaillat jatkuvat 

Kauhajoen varhaiskasvatus ja paikalliset liikuntatoimijat järjestävät syksyllä 2018 koko perheen avoimia ja maksuttomia perheliikuntailtoja. Lapset leikkivät ja liikkuvat monipuolisesti perheliikuntailloissa vanhemman kanssa yhdessä.

Seuraavat neljä perheliikuntailtaa näet tästä. Katso mitä kaikkea kivaa on tiedossa!

Keilaukseen pääsee rajallinen määrä, joten ole nopea ja varaa perheellesi paikka nopeasti.

Keilausiltaan ilmoittaudutaan Virkistysuimala-urheilutalo Virkun ilmoittautumisen kautta.Osoitteessa:http://ilmoittautuminen.kauhajoki.fi/

Keilaus on jaettu 30 minuutin aikoihin kello 18-19 välillä. Puolen tunnin aikana on käytössä 4 rataa, joten 4 perhettä mahtuu keilaamaan yhtä aikaa (jos tiedät että perheestänne tulee 1+1 niin voit pyytää mukaan ystäväperheenkin samalle radalle).

Ilmoittautumislomakkeessa osallistujien määrä 1 tarkoittaa yhtä perhettä. Kirjoita lisätietoja, kohtaan montako henkilöä on perheestänne tulossa keilaamaan.

Tervetuloa liikkumaan, leikkimään ja viettämään aikaa yhdessä koko perheen voimin!

-----

Tieto Edu käyttöön hoitoaikojen ilmoittamiseen!

Tieto Edu on mobiili-/websovellus varhaiskasvatuksen huoltajien käyttöön hoitoaikojen ilmoittamista ja tuntien seurantaa varten.Sovellus tarjoaa huoltajille mahdollisuuden ilmoittaa lasten suunnitellut hoitoajat sekä etukäteen tiedossa olevat poissaolot helpolla tavalla mobiilisovelluksella tai webin kautta. Päiväkotien asiakkaat saavat myös Muksunetin tiedotteet ja kalenterimerkinnät suoraan sovellukseen.

Sovellukseen kirjautumiseen käytetään Suomi.fi tunnistautumista eli kirjautumiseen tarvitaan joko pankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Tieto Edun mobiilisovellusta voi käyttää Android ja IOs laitteissa ja se on ladattavissa sovelluskaupasta (Google Play / Applen App Store)  hakemalla nimellä Tieto Edu.

Ohje hoitoaikojen ilmoittamiseen Tieto Edulla

Ohje Tieto Edun mobiiliversion asentamiseen

Tieto Edua pystyy käyttämään myös webversiona. Pääset Tieto Edun webversioon tästä linkistä.

Tieto Edun rinnalla toimii varhaiskasvatuksen sähköisen asioinnin hoitoaikailmoitus helmikuun 2018 loppuun saakka. Sen jälkeen vanha hoitoaikailmoitus -järjestelmä sulkeutuu.

Lisätietoja antaa toimistosihteeri Marjo Ahonen puh. 040 487 7097, etunimi.sukunimi@kauhajoki.fi

-----

Uusi käytäntö varhaiskasvatuksen asiakasmaksun vuositarkistuksessa

Varhaiskasvatusmaksua tarkistetaan huoltajien tulojen perusteella vähintään kerran vuodessa, jolloin huoltajilta pyydetään ajankohtaiset tulotiedot maksun määräytymistä varten.

Varhaiskasvatuksessa on otettu käyttöön tulotietojen tarkistusta koskeva asiakaskohtainen vuositarkistus. Kun tietojärjestelmä tunnistaa, että tulojen tarkistuksesta on jommankumman tai molempien huoltajien osalta kulunut vuosi, se lähettää asiakkaille tekstiviestillä ja sähköpostilla pyynnön tulotietojen toimittamisesta. 

  • Ensimmäisessä viestissä huoltajia pyydetään toimittamaan tulotiedot tai hyväksymään korkeimman mukaan määräytyvä maksu kahden viikon kuluessa.
  • Perheet, jotka eivät toimita tulotietoja määräaikaan mennessä saavat automaattisesti toisen viestin, muistutuksen, jonka jälkeen asiakkaalla on viikko aikaa toimittaa tiedot.
  • Ne perheet, jotka eivät muistutuksesta huolimatta toimita tulotietoja, tietojärjestelmä asettaa perheelle maksimitulot. Nämä perheet saavat automaattisesti tiedon myös siitä, että heidän hoitomaksunsa tullaan määräämään maksimitulojen mukaisesti.

Kun huoltaja saa viesti, hänen tulee toimittaa tarvittavat tulotiedot tai hyväksyä korkeimman mukaan määräytyvä asiakasmaksu joko sähköisen asioinnin kautta tai paperisena varhaiskasvatustoimistoon.

Tästä linkistä löytyy tulotietoja koskevat ohjeet Tulotietoja koskevat ohjeet

Varhaiskasvatuksen sähköisen asioinnin linkki Sähköinen asiointi

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksuohjeet –linkki Varhaiskasvatuksen asiakasmaksuohjeet

Lisätietoja:

Toimistosihteeri Raija Penttilä, p. 040 674 7870
Toimistosihteeri Marjo Ahonen, p. 040 487 7097
etunimi.sukunimi@kauhajoki.fi

-----

Varhaiskasvatustoimisto muuttanut teknologiakeskus Logistiaan

7.9.2017 lukien uusi osoite on Teknologiapuisto 1.

Tervetuloa!

-------

Varhaiskasvatussuunnitelma 2017

Valtakunnalliset varhaiskasvatussuunnitelman perusteet (vasu) julkaistiin lokakuussa 2016, ja näiden perusteella jokainen kunta laati kevään 2017 aikana varhaiskasvatusta ohjaavan paikallisen vasun. Kauhajoella vasu laadittiin yhteistyössä henkilöstön, lasten ja huoltajien sekä yhteistyötahojen kanssa.Tästä linkistä pääset tutustumaan Vasuun enemmän.
------