Kauhajoki
suupohja

Haluaisitko Panula-opiston oppilaaksi?

päivitetty 7.8.18

1) Ilmoittautuminen muskariin löytyy täältä

Musiikkileikkikoulussa eli muskarissa on tarjolla muskariryhmiä vauvoista eskari-ikäisiin sekä soittokerhoja 1.-3.-luokkalaisille.  Mukaan voi ilmoittautua ympäri vuoden.

2) Ilmoittautuminen soitonopetukseen löytyy täältä

Opetukseen voi ilmoittautua läpi vuoden, mutta uusia oppilaita otetaan keskitetysti keväisin (jolloin opinnot alkavat elokuussa). Kevään ilmoittautumisjakson aikana (tänä vuonna 1.-31.5.2018) ilmoittautuneille taataan kaikille oppilaspaikka. Kannattaa siis ilmoittautua tämän jakson aikana!

Muulloin kuin toukokuussa ilmoittautuneet otetaan sisään, kun oppilaspaikka vapautuu.

Soitinvalintaoppaassa ilmoitetut soittimen suositellut aloitusiät ovat valintaperuste eli jos soittimeen on enemmän hakijoita kuin paikkoja, valitaan ikänsä puolesta sopivimmat - muille tarjotaan toista tai kolmatta soitintoivetta. Kannattaa siis tutustua soitinvalintaoppaaseen ja miettiä ilmoittautumislomakkeen soitintoiveet myös iän näkökulmasta!

Opetettavia soittimia ovat: viulu, alttoviulu, sello, piano, nokkahuilu, huilu, oboe, klarinetti, saksofoni, trumpetti, kornetti, alttotorvi, baritonitorvi, käyrätorvi, pasuuna, tuuba, harmonikka, kitara, sähkökitara, sähköbasso ja rummut. Opinnot alkavat pienryhmäopetuksessa. Instrumenttiopintojen ohessa Panula-opistossa opiskellaan musiikin perusteita ja yhteissoittoa.

Musiikkiopiston omakustanteiselle avoimelle osastolle pääsee oppilaaksi läpi vuoden, tuntiresurssien mukaan. Näitä paikkoja voi kysellä opiston toimistosta.

Kauhajoen sivistyslautakunnan päätöksen mukaisesti opetus järjestetään sivutoimipisteessä (Teuva, Karijoki, Isojoki), mikäli oppilaita kyseisessä soittimessa on vähintään kolme.