Kauhajoki
suupohja

Panula-opisto 50 vuotta - Juhlajulkaisu

 

Ajankohtaista

 

NÄPPÄRI-VIIKONLOPPU PERUTTU PÄÄLLEKKÄISYYKSIEN VUOKSI.

Tänä vuonna Näppäri-viikonlopun järjestää musiikkiopisto Legato. Paikka- ja aikataulutiedot tarkentuvat lähiaikoina.

 

 

Kiitos kaikille oppilaille, taustajoukoille ja yhteistyökumppaneille kuluneesta juhlalukuvuodesta! 

Panula-opiston syyslukukausi käynnistyy soittotuntiaikojen sopimisella Kauhajoella Panula-opistolla torstaina 10.8. klo 17-18 ja

Teuvalla yhtenäiskoululla perjantaina 11.8. klo 17-18. Isojoen ja Karijoen oppilaisiin opettajat ottavat yhteyttä puhelimitse. 

Muskari-ilmoittautuminen on parhaillaan auki täällä ja alustavat aikataulut löydät täältä.

Opetus alkaa maanantaina 14.8.

Mukavaa kesää kaikille! 

Ps. Panula-opiston 50-vuotisjuhlajulkaisusta löydät kivaa kesälukemista.

 

 

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen

Panula-opiston instrumenttioppilaaksi hakeudutaan ilmoittautumalla. Ensi vuodelle vapaita oppilaspaikkoja löytyy seuraavista soittimista: Sello, huilu, oboe, klarinetti, saksofoni, trumpetti, käyrätorvi, baritoni, kitara, sähköbasso, lyömäsoittimet ja harmonikka. Muihin soittimiin voi ilmoittautua jonoon. Ilmoittautuminen on auki 15.5.-28.5.2017.

Tutustu soitinvalintaoppaaseen ja ilmoittaudu täällä.

 

 

 

Kiitos, kiitos, kiitos!

Panula-opiston 50-vuotisjuhlakonsertti oli menestys! Upeita esityksiä ja salin täydeltä yleisöä. Kiitos oppilaat ja kotijoukot, opettajat, Panula-opiston Kannatusyhdistys, yleinen kulttuuritoimi, Kauhajoen Naisvoimistelijat, muut yhteistyökumppanit ja kaikki te, jotka tulitte juhlistamaan keski-ikään ehtinyttä Panula-opistoa.

 

Kuva: Timo Laitila

 

 

Panula-opiston 50-vuotisjuhlakonsertti

Sunnuntaina 23.4. klo 15.00, Kauppaoppilaitos, liikuntasali, Prännärintie 17

 

Juhlakonsertin lauluharjoitukset

Panula-opiston 50-vuotisjuhlakonsertti lähestyy. Koko opiston esitystä harjoitellaan vielä kaksi kertaa opiston musiikkisalissa: maanantaina 3.4. klo 18.30 - 19.30 ja torstaina 20.4. klo 18.30 - 19.30. Kaikki oppilaat paikalle laulamaan!

 

Koko opiston lauluharjoitukset

Tämän viikon lauantaina harjoitellaan jälleen koko opiston voimin kevään tulevia esiintymisiä varten. Harjoitukset pidetään Panula-opiston salissa lauantaina 11.3. klo 10.30 - 12.30. Nyt viimeistään kaikki mukaan! 

 

Opistojen vs. rehtori

Panula-opiston ja Kauhajoen kansalaisopiston rehtorin tehtäviä hoitamaan on Niina Kiprianoffin virkavapaan ajaksi valittu Peter Roos.

 

 

Musiikki-illat viikolla 8

Panula-opiston oppilaat konsertoivat viikolla 8. Musiikki-illat eri toimipisteissä seuraavasti:

Ma 20.2. klo 18.30 Teuva, kulttuuritalo Orrela

Ti 21.2. klo 19.00 Isojoki, nuoppari

Ke 22.2. klo 19.00 Kauhajoki, Panula-opiston sali

To 23.2. klo 18.30 Karijoki, seurakuntakoti

To 23.2. klo 19.00 Kauhajoki, Panula-opiston sali

Tervetuloa kuuntelemaan!

 

Opettajien konsertti sunnuntaina 19.2.

Panula-opiston opettajien konsertti pidetään opiston musiikkisalissa sunnuntaina 19.2. klo 15.00. Esiintymässä ovat lähes kaikki Panula-opiston opettajat ja lisäksi muutamia vierailijoita. Noin tunnin mittaisessa konsertissa kuullaan musiikkityylejä laidasta laitaan. Konserttiin on vapaa pääsy. Kannattaa kuitenkin varata mukaan pientä rahaa, sillä Panula-opiston Kannatusyhdistys järjestää konsertin jälkeen maksullisen kahvituksen. Osallistumalla voit tukea Kannatusyhdistyksen toimintaa. Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Koko opiston harjoitukset

Panula-opiston 50-v. juhlakonsertti lähestyy ja koko opiston esityksen harjoituksia pidetään Panula-opiston salissa seuraavalla aikataululla.

La 11.3. klo 10.30 - 12.30

Ma 3.4. klo 18.30 - 19.30

To 20.4. klo 18.30 - 19.30

Juhlakonsertti on sunnuntaina 23.4. klo 15.

 

Kiitos syyslukukaudesta ja hyvää joulua

Panula-opisto hiljenee piakkoin joululoman ajaksi. Kiitos oppilaat ja taustajoukot tästä hienosta syyslukukaudesta. Opetus jatkuu jälleen maanantaina 9.1.2017 alkaen ja luvassa onkin juhlahumun täyteinen kevätlukukausi.

Panula-opiston väki toivottaa rauhallista joulun aikaa.  

kuva: Elina Partanen 

(16.12.2016)

 

Joulukonsertit

 

Panula-opisto osallistui Nenäpäivään

Panula-opistolaiset järjestivät Nenäpäivänä flash mobin Kauhajoen citymarketissa. Kiitos kaikille osallistuneille, oli mahtava tunnelma! Nenäpäivä-keräys maailman lasten hyväksi jatkuu vuoden loppuun, joten halutessasi ehdit vieläkin kartuttaa Panula-opiston tiimin keräyssaldoa. Ohjeet lahjoituksen tekemiseksi löytyvät täältä

 

Panula-opisto Goes Nenäpäivä

Autamme maailman lapsia musisoimalla. Panula-opisto järjestää torstaina 10.11. klo 18.30 Nenäpäivän musiikki-illan. Panula-opistolaiset näkyvät ja kuuluvat myös Kauhajoen keskustassa Nenäpäivän tienoilla. Tavoitteenamme on musiikin ilosanoman levittämisen lisäksi kerätä rahaa maailman lasten ja heidän perheidensä hyväksi tehtävään työhön. Tue tiimiämme ja tee lahjoitus! Lue lisää täältä!

Panula-opiston musiikki- ja soittokerhoissa on vielä vapaita paikkoja!

Nokkahuilukerho A TIISTAI klo 14.00
Musiikkikerho TORSTAI klo 14.00
Kantelekerho TORSTAI klo 18.00
Nokkahuilukerho B TORSTAI klo 18.45

Kerhot kokoontuvat Panula-opistolla ja ne on tarkoitettu n. 7-9-vuotiaille.

Klikkaa täältä lisätietoja ja ilmoittaudu nettilomakkeella!

(29.8.2016)

 

Vapaita oppilaspaikkoja oboessa ja nokkahuilussa

Oboe on kaunisääninen puupuhallin, joka sopii yli 10-vuotiaille aloittajille. Sitä nuoremmat puhaltajat voivat aloittaa soitto-opintonsa nokkahuilulla.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen opintoihin:
apulaisrehtori Marita Ylevä
040 6354 093 / marita.yleva@kauhajoki.fi

(29.8.2016)

 

Teuvan muskariryhmissä vapaita paikkoja

Panula-opisto järjestää muskariopetusta Kauhajoen lisäksi myös Teuvalla. Teuvan muskarissa on omat ryhmät 2-3-vuotiaille ja 4-5-vuotiaille. Lisäksi 6-8-vuotiaille on tarjolla soittokerho, jossa tutustutaan mm. kanteleen ja nokkahuilun soittoon. Ryhmät aloittavat keskiviikkona 17.8. Lue lisää aikatauluista ja ilmoita lapsesi mukaan.  

 

Lukuvuosi 2016-2017

Panula-opiston lukuvuosi alkaa soittotuntien sopimisella Kauhajoella Panula-opistolla torstaina 11.8. klo 17 ja Teuvalla yhtenäiskoululla perjantaina 12.8. klo 16. Opettajat ottavat yhteyttä Isojoen ja Karijoen oppilaisiin soittotuntiaikojen sopimista varten.

 

Syksyn muskariryhmät ja soittokerhot

Panula-opistossa on tarjolla muskariryhmiä 0-6-vuotiaille ja soittokerhoja 7-9-vuotiaille lapsille. Ensi syksyn ryhmien ja kerhojen aikataulut on päivitetty tänne. Voit ilmoittautua muskariin tai soittokerhoon nettilomakkeen kautta.

 

Uudet oppilaat

Panula-opiston tapahtumarikas lukuvuosi alkaa olla paketissa. Kiitos opettajille, oppilaille, vanhemmille ja yhteistyökumppaneille! Uusia oppilaita on ilmoittautunut opistoon mukava määrä ja he saavatkin infopostia soitto-opintoihin liittyen vielä kesäkuun aikana.

Aurinkoista kesälomaa! :)