Polku: / Asiointi

Kauhajoki - sähköiset palvelut:

Tietosuojakäytäntömme


Kauhajoen kaupungin lomakkeet - liikunta ja nuoriso:

Valtakunnalliset palvelu

Demokratiapalvelut Demokratia.fi

 • www.kansalaisaloite.fi
  Osallistu lainsäädännön kehittämiseen.
  Tee kansalaisaloite tai kannata toisten aloitteita.
  www.kuntalaisaloite.fi
  Vaikuta kuntasi asioihin.
  Tee kuntalaisaloite tai osallistu toisten aloitteisiin.
  www.lausuntopalvelu.fi
  Anna lausunto viranomaisten lausuntopyyntöihin.
  Näe ja kommentoi myös muiden antamia lausuntoja.
  www.otakantaa.fi
  Vaikuta yhteisiin päätöksiin jo valmisteluvaiheessa.
  Osallistu avoimiin keskusteluihin tai avaa uusi keskustelu.nuortenideat.fi
  www.nuortenideat.fi
  Valtakunnallinen nuorten vaikuttamispalvelu.

Muita valtakunnallisia palveluita:

 • Maa- ja metsätalousministeriö  www.mmm.fi
   
 • Ruokavirasto (entinen Mavi, Maaseutuvirasto)  www.ruokavirasto.fi/
   
 • KELA   www.kela.fi/
  Kelan internetpalvelu auttaa kansalaisia ymmärtämään sosiaaliturvan heille antamia oikeuksia ja velvollisuuksia sekä ennakoimaan tulevia muutoksia. Kelan sähköisten asiointipalvelujen avulla kansalaiset voivat nopeasti ja vaivattomasti selvittää mahdollisuutensa saada etuutta, tarkistaa omat etuustietonsa ja hoitaa etuusasiointinsa.
 • Suomi.fi    www.Suomi.fi
  Suomi.fi tarjoaa julkiset palvelut kootusti yhdessä osoitteessa.
  Suomi.fi-portaalista löytyy myös entisen lomake.fi sivuston kansalaisille, yrityksille ja yhteisöille tarkoitettuja  valtionhallinnon organisaatioiden sekä kuntien lomakkeita ja sähköisiä asiointipalveluita.
 • Väestörekisterikeskus
  Väestörekisterikeskuksen sivuilla VRK.fi löytyy sähköisiä palveluita mm. muuttoilmoitus sekä omien väetörekisteriin tallenttujen omien tietojen tarkistus.
  Väestörekisterikeskuksen tavoitteena on olla tietoyhteiskunnan luotettava palvelukeskus, joka kehittää toimintaansa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti.
 • Poliisi
  Rikosilmoituksen voi jättää myös sähköisesti Poliisi.fi/ sivustolla (ei sovellu kiireellisiä toimenpiteitä vaativiin tapauksiin. Sähköinen rikosilmoitus poliisille...
  Sivustolta löytyy tietoa liikenteestä, luvista sekä ajankohtaiset poliisin tiedotteet.
 • Posti
  Posti.fi sivustolta löytyy tietoa postiin ja postitukseen liittyvistä asioista. Postin hakutoiminnon avulla löydät Postin toimipaikan osoite- ja aukiolotietoineen. Voit käyttää hakuehtona postinumeroa, kaupungin tai kunnan nimeä tai kaupunginosan (/kunnan osan) nimeä. 
   
 • Työeläke
  Työeläke.fi:ssä voit tarkastella palvelussa työeläkkeesi perusteena olevia työskentely- ja ansiotietoja sekä varmistaa, että kaikki tietosi ovat rekisterissä ja ne ovat oikein. Aikanaan maksettava työeläkkeesi lasketaan otteella olevien tietojen perusteella. Nyt verkossa myös työeläkeotepalvelu.
 • Vero
  Verohallinnon sivuilta Vero.fi löytyy tietoa verotukseen liittyen. Sivuilta löytyy ePalveluja ja laskureita veroasioihin liittyen. Uuden verokortin voit tilata esimerkiksi palkkaa, sivutuloa, etuutta tai merityötuloa varten.
 • Laki24
  Laki24.fi on lakialan verkkopalvelu, joka sisältää yli 1000 ilmaista lakiartikkelia.
  Palvelusta löytyy lisäksi yleisimmät oikeudelliset asiakirjat, lakipuhelin sekä suosittu keskusteluryhmä. Verkkopalvelussa on myös hae asianajaja / lakimies ? hakulaite, jolla asianajotoimistot löytyvät nopeasti.
 • Liikenne- ja viestintävirasto
  Liikenne- ja viestintävirasto www.traficom.fi/fi ylläpitää sähköisten viestintäverkkojen toimivuuden ja tietoturvan tilannekuvaa ja tiedottaa mahdollisista tietoturvauhista. Tavoitteena on niin ikään lisätä kansalaisten ja yritysten tietoturvaosaamista ohjeistuksen ja kuluttajatapahtumien, kuten Kansallisen Tietoturvapäivän, avulla.
 • Valtion säädöstietopankki
  Finlex sivusto sisältää tietoa mm. lainsäädännöstä, kotimaisten ja eurooppalaisten tuomioistuinten ratkaisuja oikeuskäytännöistä sekä viranomaisten päätösaineistoja.
  Hallituksen esitykset-osio sisältää hallituksen esitysten tekstit suomeksi v. 1992 alkaen.

Muita sähköisiä palveluita: